Vers vlees hondenvoer

Vers vlees hondenvoer? Van Smuldier!


Op zoek naar vers vlees hondenvoer? Stop met zoeken en ontdek de voordelen van Smuldier. Bij ons staat versheid voorop, en we bieden hoogwaardig hondenvoer dat gemaakt is van 100% natuurlijk vers vlees. We begrijpen de essentie van voedzaam en gebalanceerd dieet voor honden, en daarom vormt vers vlees de kern van onze producten. Het assortiment van vers vlees hondenvoer van Smuldier is ontworpen om aan de diverse behoeften en smaakvoorkeuren van elke hond te voldoen. Of je nu een kleine, middelgrote of grote hond hebt, bij Smuldier vind je de juiste porties en smaken. Onze toewijding aan kwaliteit zorgt ervoor dat we alleen de beste ingrediƫnten gebruiken, met toevoeging van essentiƫle voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en lijnzaadolie. Smuldier is niet alleen verkrijgbaar in het diepvriesvak, maar ook in het droge brokkenschap van supermarkten. Maak de keuze voor vers vlees hondenvoer dat zowel lekker als voedzaam is, en geef je hond het beste wat de natuur te bieden heeft met Smuldier.

Vers vlees hondenvoer van Smuldier

Bij Smuldier streven we naar niets minder dan de hoogste kwaliteit, en daarom maken we gebruik van 100% natuurlijk vers vlees. Dit vlees, boordevol eiwitten als natuurlijke bouwstoffen, wordt verrijkt met vitaminen, mineralen en extra lijnzaadolie. Zo ontstaat een uitgebalanceerde, complete voeding die bijdraagt aan de gezondheid, kracht en energie van je trouwe viervoeter. Of je nu een kleine, middelgrote of grote hond hebt, bij Smuldier staat kwaliteit altijd voorop. Voor kleine honden bieden we de mogelijkheid om de verse brokjes los in te vriezen, zodat je altijd de juiste portie kunt ontdooien en nooit te veel geeft. Voor de middelgrote hond is er een handige verpakking van vier stuks, elk met 60 gram aan vers vlees. En voor de grote hond, die behoefte heeft aan aanzienlijk meer vers rauw vlees, hebben we de royale 400 gram verpakking. Honden hebben hun eigen smaakvoorkeuren, en bij Smuldier begrijpen we dat afwisseling essentieel is. Daarom bieden we een gevarieerd assortiment met verschillende smaken vers vlees hondenvoer. Wil je je hond iets anders aanbieden dan standaard brokjes? Probeer dan Door de Brok, een smaakvolle toevoeging die je eenvoudig mengt met de brokjes voor net dat beetje extra smaak en gezondheid. Door de Brok is verkrijgbaar in rund, lam en eend, waardoor je hond geniet van een aangename variatie.

Lekker snacks naast vers vlees hondenvoer

Voor speciale momenten waarop je hond een beloning verdient of extra verwend mag worden, biedt Smuldier Smulsnacks aan. Met ambachtelijk gegrilde mini-hamburgers, ovengebakken hapjes en langzaam gegaarde worstjes, heeft je hond telkens weer een verrassende traktatie in het vooruitzicht. Bij Smuldier gaan we voor niets minder dan het allerbeste, en dat proef je in elke hap.

Volg ons: