Over Smuldier

Smuldier maakt al sinds 1989 het allerlekkerste hondenvoer. Ons eerste product was verse pens in een 400 grams verpakking. In de afgelopen tientallen jaren ontwikkelden we ons steeds verder als specialisten in vers vlees voor honden. Product- en verpakkingsinnovaties volgden elkaar op en Smuldier bracht steeds meer heerlijke smaken en producten op de markt. We zijn trots op ons huidige uitgebreide assortiment van vers vlees voor iedere hond. Maar stilzitten doen we niet! Bij Smuldier zijn we altijd in beweging om nieuwe producten te maken waar jouw hond zijn pootjes bij aflikt.  Zie Producten.

Onze Visie

Iedereen die een hond of kat heeft zal herkennen, dat deze heel veel plezier en liefde brengt. Een hond of kat is een maatje waarmee je een hechte vriendschap opbouwt of sterker nog: dat een volwaardig lid van het gezin wordt.

Voor ons mensen geeft eten smaak aan de dag. Wij van Smuldier vinden, dat dat voor honden en katten niet anders zou moeten zijn. Het geven van goed, gezond voer alleen is niet voldoende. Wij willen dat onze huisdieren ècht genieten van hun eetmomenten. Zoals wijzelf dus. Door van dagelijkse voermomenten echte smulmomentjes voor ons huisdier te maken, zal de band tussen gezinsleden en onze hond of kat nog verder versterken.

Smuldier bestaat voor het grootste deel uit vers vlees. Exact hetgeen honden en katten van nature het allerlekkerste vinden.

Om te zorgen dat honden alles binnen krijgen wat ze nodig hebben, zijn er aan de maaltijden van Smuldier de juiste hoeveelheden vitamines en mineralen toegevoegd.

Veelgestelde vragen

Heeft Smuldier een tevredenheidsgarantie of retourbeleid?

Heb je een product van Smuldier dat niet aan je verwachtingen voldoet? Of wil je hond het voedsel niet eten? Dan raden we aan om eerst contact op te nemen met de winkel waar je het product hebt gekocht. Veel winkels hebben hun eigen retour- en terugbetalingsbeleid.

Krijg je geen hulp van de winkel of wil je liever rechtstreeks contact met Smuldier? Wij helpen je graag. Bekijk hier hoe je ons kunt bereiken.  

Hoe lang kan ik een geopende zak Smuldier (uit de vriezer) bewaren?

Heb je een bevroren zak Smuldier geopend, maar houd je nog wat over? Bewaar de rest van de zak dan in de koelkast. Volg hierbij altijd de specifieke instructies op de verpakking. Als je een geopende zak gebruikt, controleer dan altijd of het vlees niet onaangenaam ruikt of verkleurd is voordat je het aan je hond geeft.

Als je niet verwacht het overgebleven voedsel snel te gebruiken, kun je overwegen om het in porties te verdelen en in te vriezen. Bevroren producten kunnen tot drie maanden in de vriezer worden bewaard. Denk eraan om ontdooide producten van Smuldier niet opnieuw in te vriezen.

Waarom is mijn Smuldier product niet altijd hetzelfde van kleur?

Smuldier is een natuurproduct. Er kan daardoor altijd wat verschil zitten in de kleur van het vlees van de ene koe of de andere. Voor onze producten met pens is dat anders. Pens ziet er wat groenig uit. Dat komt door het gras dat koeien eten als ze in de wei staan. Als de koeien op stal staan, worden ze gevoerd met onder andere kuilgras en droogvoer. In dat geval is de pens wat lichter van kleur.

Het smulmenu

Smulgalerij voor alle smuldieren

Van blije honden krijgen we nooit genoeg. Heb jij ook een zo’n Smuldier?
Stuur ons een foto en wie weet krijgt jouw hond een plaatsje in onze smulgalerij!

Tyga
Troy
Tommie
Thea
Sky
Sjaak
Shirley
Santo
Samba
Saartje
Ronja
Rohan
Rembrandt
Rakker
Pip
Pablo
Olly
Ollie
Okkie
Nikita
Mike
Mike
Maya
Max
Maurice
Luna
Luna
Luna
Louna
Lola
Lobke & Emmy
Koda
Kate
Hummer
Hazel
Freya
Floris
Fleurtje & Loesje
Fabe
Evi & Lizzy
Emi
Diablo
Dex
Chudo
Chev
Boris
Bodhi
Bob
Boaz
Billie
Ben
Barley
Bandit
Bandit & Hunter
Babs
Axe
Arco
Saartje
Heb jij ook zo’n Smuldier?
Stuur je foto’s in
Volg ons: