Natuurlijke hondenvoeding

Natuurlijke hondenvoeding, alleen bij Smuldier!

Heb je belangstelling voor natuurlijke hondenvoeding? Koop je voor jezelf alleen natuurlijke voeding, omdat dat het beste is, en wil je daarom ook natuurlijke hondenvoeding kopen? Goed nieuws, want Smuldier produceert al jaren 100% natuurlijke hondenvoeding voor alle soorten en maten lieve viervoeters! Voor de beste, gezondste en natuurlijkste hondenvoeding gebruiken we alleen vers vlees, dat na bereiding direct wordt ingevroren. Na bereiding, vraag je je misschien af? Jazeker, want ondanks dat het verse vlees vol goede eiwitten zit, voegen we er de hoognodige voedingsstoffen voor jouw hond aan toe, namelijk mineralen, vitaminen en lijnzaadolie. Omdat we de natuurlijke hondenvoeding meteen invriezen, houden we de smaak, geur en kwaliteit van het hondenvoer vast. En dat proeft en ruikt jouw hond zodra hij of zij het in de etensbak aantreft! Gun je hond elke maaltijd of elk voermoment een genietmoment met natuurlijke hondenvoeding! Jouw maatje blijft gezond, vol energie en laten we eerlijk zijn, daar geniet jij toch ook van?

Onze natuurlijke hondenvoeding is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen met verschillend gewicht, omdat honden nu eenmaal verschillende hoeveelheden voedsel nodig hebben. Voor de grote hond heeft Smuldier de 400 gram verpakking, voor de kleine hond vriezen we losse verse brokjes in. Handig om te doseren en altijd de juiste portie ontdooien. Voor de middelgrote hond zijn er de 60 gram verpakkingen, die per vier stuk verkocht worden.

Natuurlijke hondenvoeding: gratis proeven

Ben je bang dat je hond te veel aan zijn of haar eigen voer is gewend en dat de natuurlijke hondenvoeding in eerste instantie niet zo gewaardeerd zal worden? Of geef je al natuurlijk hondenvoer van Smuldier en wil je een keer iets anders uit het assortiment aanbieden? Wij snappen dat een verandering in eten een uitdaging kan zijn en daarom hebben we een leuke actie: een cashback-actie! Koop een verpakking Vers vlees of Door de Brok van Smuldier en bewaar je aankoopbonnetje. Vul de gewenste gegevens in op onze website en we storten het aankoopbedrag terug op je rekening. Dat is nog eens leuk andere natuurlijke hondenvoeding uitproberen. Door de Brok meng je heel eenvoudig door de brokken van je hond. Het is een ragout van eend, rund of lam. Vers vlees brokjes zijn er in de smaken rund of kip met groenten of lam met rijst. Verder heeft Smuldier heerlijke natuurlijke hondenvoeding in de vorm van een snack, die je gebruikt bij een verwen- of beloonmomentje. Wil je nog aanvullende natuurlijke hondenvoeding geven? Kies dan voor rundvlees, kip of runderpens. Onze complete natuurlijke hondenvoeding is verkrijgbaar in veel smaken! Laat je verrassen in het droge brokkenschap of het diepvriesvak van jouw supermarkt door:

  • rund & kip,
  • eend & rund,
  • kip, hart, vlees,
  • pens & vlees,
  • pens & hart.

Volg ons: