Natuurlijke hondenbrokken

Super natuurlijke hondenbrokken van Smuldier

Ben je op zoek naar de beste en meest smakelijke natuurlijke hondenbrokken? Je wilt ongetwijfeld alleen het beste voor je viervoeter en dan kies je voor de natuurlijke hondenbrokken van Smuldier! Wij zijn een ervaren bedrijf, dat al jaren natuurlijke hondenbrokken bereidt in onze eigen keuken. We gebruiken alleen het beste verse vlees, dat we na bereiding meteen vers invriezen. Omdat honden echt wel door hebben of hun eten 100% natuurlijk is en bereid met vers vlees, wordt elk voermoment een genietmoment. En zeg nou zelf, er is toch niets mooiers dan jouw hond lekker te zien smikkelen van zijn of haar eten? Elke maaltijd is een feest. Smuldier heeft een groot assortiment natuurlijke hondenbrokken, helemaal afgestemd op grote honden, middelgrote honden of kleine honden. Het is logisch dat een grote hond andere behoeften heeft dan een kleine, daarom zijn verschillende verpakkingen verkrijgbaar. Met een maaltijd van 400 gram ben je meteen klaar voor een grote hond, voor de middelgrote hond zijn er handige porties van 60 gram. Voor de kleinste hond heeft Smuldier de los ingevroren brokjes vers vlees in het assortiment. Die kun je gemakkelijk in de juiste hoeveelheid ontdooien. Welke smaak of welk gewicht je ook kiest, alle natuurlijke hondenbrokken zijn van premium kwaliteit. Je bent ervan verzekerd dat alle voedingsstoffen die je hond dagelijks nodig heeft, in de maaltijd verwerkt zijn.

Al onze producten, dus ook het natvoer voor hond, zijn 100% natuurlijk. We gebruiken alleen het beste verse vlees. Daaraan voegen we de nodige voedingsstoffen toe, zoals extra lijnzaadolie, mineralen en vitaminen. Zo weet je dat jouw hond alles binnenkrijgt wat hij of zij nodig heeft. Meteen na het bereiden van het natvoer voor hond vriezen we het in. Op die manier blijven de smaak en de kwaliteit gegarandeerd. Zeker weten dat jouw hond dat ruikt en proeft! Elke maaltijd wordt op de Smuldier-manier een klein feestje. Bovendien blijft je hond puik in conditie en gezond.

Natuurlijke hondenbrokken overal verkrijgbaar

De natuurlijke hondenbrokken van Smuldier zijn overal verkrijgbaar in de supermarkten. Je hoeft er niet speciaal voor op pad, maar neemt ze meteen mee met je eigen boodschappen. Er zijn veel verschillende smaken, die jouw hond zeker zal waarderen, zoals:

  • eend & rund,
  • rund & kip,
  • pens & hart,
  • hart,
  • pens & vlees,
  • kip,
  • vlees.

Op de website van Smuldier zijn de productdetails per smaak weergegeven, zodat je precies weet hoe de maaltijd van verse natuurlijke hondenbrokken voor je hond is samengesteld. Hij of zij likt haar poten er vast bij af! Naast de maaltijden hebben we ook aanvullend voer van runderpens, rundvlees of kip of vers vlees brokjes in de smaken kip of rund met groenten en lam met rijst. Van de Smulsnacks wordt je hond helemaal happy, want ovengebakken hapjes, ambachtelijk gegrilde mini-burgers en langzaam gegaarde worstjes spreken toch tot de verbeelding van iedere hond! Daarnaast zal je hond verrast zijn als je een keer Door de Brok serveert. Door de Brok is een toevoeging in de vorm van ragout, in de smaken rund, lam en eend. Wil je weleens een andere smaak proberen dan je hond gewend is, maar aarzel je daarover? Dan hebben we een leuke cashback-actie voor je! Bewaar het bonnetje van jouw aankoop van Door de Brok of Vers vlees en vul je gegevens in op de website. Zo maakt je hond op een gratis manier kennis met het beste, gezondste en natuurlijkste hondenvoer!

Volg ons: