Natuurlijk hondenvoer

Natuurlijk hondenvoer koop je bij Smuldier

Heb je een hond en wil je alleen het beste en lekkerste hondenvoer voor hem of haar? Dan kies je voor natuurlijk hondenvoer van Smuldier, zodat jouw viervoeter het allerbeste eten krijgt wat maar verkrijgbaar is. Smuldier is gevestigd in Varsseveld, waar wij al jaren ons natuurlijk hondenvoer met grote zorgvuldigheid bereiden. We gebruiken alleen het beste verse vlees, dat vers ingevroren wordt. Met Smuldier wordt iedere maaltijd of elk voermoment een genietmoment met natuurlijk hondenvoer voor jouw hond. Hij of zij proeft en ruikt wel degelijk dat onze producten zijn gemaakt van 100% natuurlijk vers vlees. En als jouw hond geniet, dan geniet je toch zelf ook? Ons natuurlijk hondenvoer vind je in het diepvriesvak en in het droge brokkenschap van alle supermarkten. Er zijn verpakkingen verkrijgbaar van 400 gram, portieverpakkingen van vier keer 60 gram of verpakkingen met los ingevroren brokjes.

Al onze producten, dus ook het natvoer voor hond, zijn 100% natuurlijk. We gebruiken alleen het beste verse vlees. Daaraan voegen we de nodige voedingsstoffen toe, zoals extra lijnzaadolie, mineralen en vitaminen. Zo weet je dat jouw hond alles binnenkrijgt wat hij of zij nodig heeft. Meteen na het bereiden van het natvoer voor hond vriezen we het in. Op die manier blijven de smaak en de kwaliteit gegarandeerd. Zeker weten dat jouw hond dat ruikt en proeft! Elke maaltijd wordt op de Smuldier-manier een klein feestje. Bovendien blijft je hond puik in conditie en gezond.

Veel soorten natuurlijk hondenvoer

Smuldier heeft een groot assortiment aan natuurlijk hondenvoer. Er is voor elke hond wat wils:

Alle soorten zijn van premium kwaliteit en het voer zit vol voedingsstoffen. Op de website kun je heel gemakkelijk het product van jouw keuze aanklikken en meer productdetails lezen. Smuldier laat zo precies zien wat er allemaal in ons natuurlijk hondenvoer verwerkt is. Zo bepaal je wat geschikt is voor jouw hond. Hou daarbij ook rekening of je een grote hond hebt, een middelgrote hond of een kleine hond. Een flinke hond heeft een bepaalde energiebehoefte en je moet dus zorgen dat hij alles binnenkrijgt wat hij nodig heeft. Ons natuurlijk hondenvoer, vers en rauw, is dan een uitkomst. De hoeveelheid voer voor een middelgrote hond luistert nauw. Smuldier heeft uitgebalanceerd vers natuurlijk hondenvoer in handige porties in het assortiment. Je trouwe vriend of vriendin krijgt zo de juiste hoeveelheid binnen. Voor kleine honden zijn onze los ingevroren brokjes vers vlees heel praktisch, want ze happen niet alleen gemakkelijk weg, je kunt gemakkelijk de juiste hoeveelheid ontdooien.

Groot assortiment natuurlijk hondenvoer

Naast de complete maaltijden vind je bij Smuldier ook nog supplementair natuurlijk hondenvoer in de vorm van vers vlees brokjes in de smaken lam met rijst, kip met groenten en rund met groenten en een smakelijke verrassing als Door de Brok. Door de Brok is een toevoeging in de vorm van ragout in de smaken rund, lam en eend. Natuurlijk hebben wij ook smulsnacks in ons assortiment opgenomen om je hond mee te verwennen. Honden wennen aan hun eigen brokken, dus het kan een uitdaging zijn om iets nieuws te proberen. Smuldier helpt je daarbij met een cashback actie, waardoor je je geld terug krijgt. Bewaar het bonnetje van jouw aankoop van Door de Brok of Vers vlees en vul je gegevens in op onze website. Zo vergroot je het smaak- en smulpalet van je hond met nog meer van ons beste, gezondste en meest natuurlijke hondenvoer!

Volg ons: