Vers vlees
100% natuurlijk
Glutenvrij
Zonder conserveringsmiddelen
Veel soorten en smaken
Zonder geur-, kleur- en smaakstoffen

Vind jouw favoriet

Smuldier Complete maaltijd 400g Vlees
Smuldier Complete maaltijd 4x60g Lam met Rijst
Smuldier Vers vlees Brokjes Complete maaltijd 300g Rund met Groenten
Smuldier Vers vlees Topping 300g Kip
Smuldier Door de Brok 60g Lamsragout

De essentie van natuurlijk hondenvoer vlees

Natuurlijk hondenvoer vlees staat centraal in de zoektocht naar een gezonde en evenwichtige voeding voor onze harige metgezellen. Met de groeiende bewustwording over het belang van voeding voor de algehele gezondheid van honden, hebben eigenaren de neiging om meer aandacht te besteden aan de ingrediënten die ze in de voerbak van hun trouwe vrienden leggen. Natuurlijk hondenvoer, zoals dat van Smuldier, biedt een veelbelovende oplossing die de voedingsbehoeften van honden respecteert en ondersteunt.

Smulgalerij voor alle smuldieren

Van blije honden krijgen we nooit genoeg. Heb jij ook een zo’n Smuldier?
Stuur ons een foto en wie weet krijgt jouw hond een plaatsje in onze smulgalerij!

Tyga
Troy
Tommie
Thea
Sky
Sjaak
Shirley
Santo
Samba
Saartje
Ronja
Rohan
Rembrandt
Rakker
Pip
Pablo
Olly
Ollie
Okkie
Nikita
Mike
Mike
Maya
Max
Maurice
Luna
Luna
Luna
Louna
Lola
Lobke & Emmy
Koda
Kate
Hummer
Hazel
Freya
Floris
Fleurtje & Loesje
Fabe
Evi & Lizzy
Emi
Diablo
Dex
Chudo
Chev
Boris
Bodhi
Bob
Boaz
Billie
Ben
Barley
Bandit
Bandit & Hunter
Babs
Axe
Arco
Saartje
Heb jij ook zo’n Smuldier?
Stuur je foto’s in

Veelgestelde vragen

Hoe ontdooi ik het vers ingevroren vlees van Smuldier?

Het ontdooien van het vers ingevroren vlees van Smuldier kan op verschillende manieren:

In de koelkast
Deze methode kost wat tijd, maar is wel de beste manier. Leg de verpakking of het afgesneden stuk (in een bakje) in de koelkast. Kleinere stukken vlees kunnen binnen 24 uur ontdooid zijn.

In koud water

Voor een snellere methode kun je het vlees in de verpakking in een bak met koud water leggen. Het water moet elke 30 minuten vervangen worden om ervoor te zorgen dat het vlees continu in koud water ligt. Kleine stukken vlees kunnen binnen ongeveer twee uur ontdooid zijn. Grotere stukken kunnen enkele uren nodig hebben.

Heeft Smuldier een tevredenheidsgarantie of retourbeleid?

Heb je een product van Smuldier dat niet aan je verwachtingen voldoet? Of wil je hond het voedsel niet eten? Dan raden we aan om eerst contact op te nemen met de winkel waar je het product hebt gekocht. Veel winkels hebben hun eigen retour- en terugbetalingsbeleid.

Krijg je geen hulp van de winkel of wil je liever rechtstreeks contact met Smuldier? Wij helpen je graag. Bekijk hier hoe je ons kunt bereiken.  

Hoe lang kan ik een geopende zak Smuldier (uit de vriezer) bewaren?

Heb je een bevroren zak Smuldier geopend, maar houd je nog wat over? Bewaar de rest van de zak dan in de koelkast. Volg hierbij altijd de specifieke instructies op de verpakking. Als je een geopende zak gebruikt, controleer dan altijd of het vlees niet onaangenaam ruikt of verkleurd is voordat je het aan je hond geeft.

Als je niet verwacht het overgebleven voedsel snel te gebruiken, kun je overwegen om het in porties te verdelen en in te vriezen. Bevroren producten kunnen tot drie maanden in de vriezer worden bewaard. Denk eraan om ontdooide producten van Smuldier niet opnieuw in te vriezen.

Is Smuldier geschikt voor katten?

Ja, de producten van Smuldier zijn ook geschikt voor katten. Maar houd er rekening mee dat het voor katten geen complete maaltijd is. Katten hebben voldoende taurine nodig. Taurine is een essentieel aminozuur dat katten (anders dan honden) niet zelf kunnen aanmaken en daarom via voedsel binnen moeten krijgen. Als je de complete maaltijden van Smuldier aanvult met extra taurine, voldoet dit ook voor katten aan de voedingsbehoeften.

Is Smuldier geschikt voor honden die gevoelig zijn voor bepaalde granen of gluten?

Ja, de producten van Smuldier zijn geschikt voor honden met een glutenvrij dieet. Sommige van onze producten bevatten rijst. Deze rijst is glutenvrij en hypoallergeen en kan dus zonder aarzelen worden gevoerd.

Is Smuldier geschikt voor puppy’s?

Vers vlees kan voor puppy’s vanaf 3 maanden een waardevolle aanvulling zijn op het dieet. Het is belangrijk om daarbij een aantal factoren in overweging te nemen voordat je met dit type voeding begint.

Allereerst, puppy’s hebben specifieke voedingsbehoeften om hun snelle groei en ontwikkeling te ondersteunen. Hoewel vers vlees een uitstekende bron van eiwitten is, biedt het mogelijk niet alle voedingsstoffen die je puppy nodig heeft. Bijvoorbeeld, het kan moeilijk zijn om voldoende calcium en fosfor te bieden, die van vitaal belang zijn voor botontwikkeling, alleen van vers vlees. Daarom is het vaak nodig om vers vlees te combineren met een evenwichtig puppyvoer of om voedingssupplementen toe te voegen aan het dieet van je puppy.

Ten tweede, het introduceren van nieuwe voedingsmiddelen aan een puppy moet geleidelijk gebeuren om spijsverteringsproblemen te voorkomen. Als je ervoor kiest om vers vlees aan het dieet van je puppy toe te voegen, begin dan met kleine hoeveelheden en houd de reactie van je puppy in de gaten.

Over het algemeen, het voeden van vers vlees aan een puppy kan gunstig zijn, maar het moet op de juiste manier worden gedaan en in balans zijn met andere voedingsstoffen die je puppy nodig heeft. Het is altijd een goed idee om met je dierenarts te praten voordat je belangrijke wijzigingen in het dieet van je puppy aanbrengt.

Wat is het verschil tussen Complete en Aanvullende voedingen?

Complete voeding bevat alle voedingsstoffen die een hond dagelijks nodig heeft. Dit in tegenstelling tot aanvullende voeding, waar niet alle voedingsstoffen aanwezig zijn. Wanneer je verschillende voedingen wilt combineren, is het  belangrijk om te weten of ze compleet of aanvullend zijn.

Zijn beide voedingen volledig? Dan kun je ze uitwisselen met elkaar. Is het vlees aanvullend en zijn de brokken compleet? Let dan extra goed op de hoeveelheid vlees die je toevoegt. Op de verpakking staat overigens altijd aangegeven of het complete of aanvullende voeding betreft.

Privé: Waarom wordt Smuldier duurder?

Net als iedereen heeft ook Smuldier helaas te maken met hogere kosten. Hoe het in ons geval precies zit, leggen we je graag uit in deze video: https://smuldier.nl/over-smuldier/

Voordelen van Smuldier hondenvoer vlees

Smuldier hondenvoer biedt een scala aan voordelen die het een populaire keuze maken onder hondenbezitters die op zoek zijn naar kwaliteitsvoeding voor hun huisdieren. Een van de belangrijkste voordelen is de natuurlijke samenstelling van het hondenvoer vlees. Het bevat hoogwaardige ingrediënten die essentieel zijn voor de gezondheid en het welzijn van honden, zoals vlees en groenten, zonder kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen. Bovendien wordt Smuldier hondenvoer vaak geprezen vanwege zijn smaak, wat resulteert in tevreden en gelukkige viervoeters.

Variëteiten en samenstellingen van hondenvoer vlees

Smuldier biedt een breed scala aan variëteiten en samenstellingen om te voldoen aan de verschillende behoeften en voorkeuren van honden. Van rundvlees tot kip, en van lam tot vis, er is voor elk wat wils. Bovendien zijn er ook varianten beschikbaar die rekening houden met specifieke dieetwensen, zoals graanvrij of glutenvrij voedsel, waardoor eigenaren de mogelijkheid hebben om voeding te kiezen die het beste past bij de behoeften van hun hond.

Hoe smuldier het verschil maakt

Wat Smuldier onderscheidt van andere hondenvoermerken is niet alleen de kwaliteit van de ingrediënten, maar ook het toegewijde vakmanschap achter elk product. Het merk streeft ernaar om voeding te leveren die niet alleen voedzaam is, maar ook lekker en veilig voor honden om te consumeren. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en strenge kwaliteitscontroles tijdens het productieproces, is Smuldier een merk dat staat voor betrouwbaarheid en excellentie.

Tips voor het voeren van Smuldier aan je hond

Bij het voeren van Smuldier aan je hond is het belangrijk om de aanbevolen portiegroottes te volgen, rekening houdend met de grootte, leeftijd en activiteitsniveau van je huisdier. Daarnaast is het verstandig om geleidelijk over te schakelen naar nieuw voedsel om mogelijke spijsverteringsproblemen te voorkomen. Ten slotte is het essentieel om altijd vers water beschikbaar te hebben voor je hond, vooral bij het voeren van droog hondenvoer. Met Smuldier hondenvoer kunnen eigenaren met vertrouwen hun honden voeden, wetende dat ze hoogwaardige voeding bieden die bijdraagt aan een gezond en gelukkig leven voor hun trouwe metgezellen.

Volg ons: