Hondenvoer Natuurlijk

Zoek je het lekkerste hondenvoer natuurlijk? Heb je interesse voor het beste en gezondste hondenvoer natuurlijk? Smuldier, dat al jaren in Varsseveld het lekkerste, beste en gezondste hondenvoer natuurlijk produceert, heeft alles wat je zoekt! Wij weten als geen ander dat elk hondenbaasje alleen maar het beste vraagt voor zijn of haar hond en ons antwoord is dan ook ons 100% hondenvoer natuurlijk. We bereiden al onze producten met de grootste zorg van het beste verse vlees. We voegen er de nodige voedingsstoffen aan toe, zodat jouw hond een lang en gezond leven leidt. Denk aan vitaminen, mineralen en lijnzaadolie. Samen met de eiwitten die in het verse vlees zitten, wordt zo aan de dagelijke behoefte aan hondenvoer natuurlijk voldaan. Na bereiding vriezen we het hondenvoer meteen in, zodat de kwaliteit en de smaak vastgehouden worden. Dát ruikt en proeft jouw hond! Zo wordt elke maaltijd of ieder voedermoment een genietmoment voor jullie twee. Voor je hond, omdat hij of zij de pootjes erbij aflikt. En voor jou, omdat je weet dat je het beste aan hem of haar geeft.

Onze natuurlijke hondenvoeding is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen met verschillend gewicht, omdat honden nu eenmaal verschillende hoeveelheden voedsel nodig hebben. Voor de grote hond heeft Smuldier de 400 gram verpakking, voor de kleine hond vriezen we losse verse brokjes in. Handig om te doseren en altijd de juiste portie ontdooien. Voor de middelgrote hond zijn er de 60 gram verpakkingen, die per vier stuk verkocht worden.

Hondenvoer natuurlijk in veel smaken en verpakkingen

Bij Smuldier beseffen we dat honden allemaal andere behoeften en voorkeuren hebben en daarom is er een grote variatie in smaken en in verpakkingen. Voor een kleine hond zijn de los ingevroren verse brokjes heel handig. Niet alleen hapt dit hondenvoer natuurlijk gemakkelijk weg, maar je kunt het ook precies in de goede porties ontdooien. De middelgrote hond is gebaat bij de 60 gram verpakking, die per vier stuks verkrijgbaar is. Een grote hond heeft natuurlijk de grootste trek en daarom is er voor hem of haar de 400 gram verpakking. Smaken zijn er te kust en te keur, kijk maar:

  • pens & vlees,
  • pens & hart,
  • rund & kip,
  • eend & rund,
  • kip of hart of vlees.

Daarnaast biedt Smuldier nog veel meer aan hondenvoeding natuurlijk. We hebben aanvullende voeding van kip, rund of runderpens. Ook zijn er de Vers vlees brokjes in de smaken kip of rund met groenten en lam met rijst. Wil je keer iets heel anders doen, meng dan Door de Brok-ragout door het dagelijkse eten. De ragout mengt gemakkelijk en geeft een andere twist met de smaken lam, rund en eend. Wil je je hond een keer belonen of eens lekker verwennen? De Smulsnacks zijn hiervoor uitermate geschikt, alleen de namen doen je het water al in de ‘bek’ lopen: langzaam gegaarde worstjes, ovengebakken hapjes of ambachtelijk gegrilde mini-burgers! Al onze producten neem je meteen mee als je voor jezelf boodschappen doet in de supermarkt, overal in Nederland. Je vindt ze in het droge brokkenschap of in het diepvriesvak. Al onze producten zijn van premium kwaliteit.

Gratis hondenvoer natuurlijk

Ben je geïnteresseerd, maar heb je het vermoeden dat je hond zijn of haar kop afdraait bij ander eten dan dat hij of zij gewend is? Smuldier begrijpt de uitdaging. Daarom hebben we een leuke actie bedacht, namelijk de cashback-actie, waarbij je gratis hondenvoer natuurlijk kunt uitproberen. Koop een verpakking Vers vlees of Door de Brok, bewaar de bon en vul vervolgens je gegevens in op deze website. We maken dan je aankoopbedrag meteen aan je over!

Volg ons: