Smuldier Kip Compleet

‘Kip, het meest veelzijdige stukje vlees’ was jarenlang een populaire reclameslogan. En dat was niet voor niets. Want kip is lekker, mager en zit vol goede voedingstoffen. Ideaal vlees dus waar je hond heerlijk van smult en dat hem fit houdt.

Smuldier Kip Compleet is een ideaal vers hondenvoer voor alle honden die van afwisseling houden. Helemaal als je hond misschien iets te zwaar is of wat te zwaar dreigt te worden. Kip bevat namelijk minder vet dan rund- of varkensvlees, maar zit wel vol eiwit en is voedzaam. Dat laatste geldt dubbel en dwars voor Kip Compleet, want dat bevat nog enkele belangrijke extra’s.

Het vlees in Kip Compleet is rauw, goed verteerbaar en verrijkt met zonnebloemolie, extra vitamines en mineralen. Maar dat is niet alles. Naast kippenvlees bevat Kip Compleet namelijk ook kippenkarkas en wat rijst. Dankzij de kippenkarkas krijgt je hond voldoende calcium binnen. En de rijst levert extra vezels, wat zorgt voor een goede darmwerking. Zo houd je je hond gezond en fit.